0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Vi välkomnar dom som behöver en praktikplats

Det finns idag olika anledningar till att människor behöver komma ut till en arbetsplats på annat än vanliga anställningar.

Det kan vara någon som har varit arbetslös länge, sjukskriven av olika anledningar, någon med en sjukdom som ska testa att se om personen klarar av att börja jobba deltid, någon som behöver språkträna eller någon annan anledning.

Vi på Skoglund Reklam tar gärna emot dessa människor.

Just nu har vi Ahmad som är från Syrien på praktik hos oss för att lära sig bättre svenska. Han bor på ett asylboende som heter Alftaquren som ligger i Alfta, ca 2 mil från Bollnäs där vi håller till. På Alftaquren bor idag ca 250 asylsökande och några av dom har satt ihop en video om hur det är att bo där. I filmen finns även en intervju med Ahmad och det är vi som omnämns som tryckeriet. Ahmad gör ett otroligt bra jobb och är otroligt duktig att ta egna initiativ för att göra något när en arbetsuppgift är slutförd och det inte finns någon annan som väntar. Lättlärd och lättsam att ha att göra med.

Skoglund Reklams ägare Madeleine Böhnke lever efter: ”Ingen kan göra allt men alla kan göra något.” Och det gör vi här hos oss. Vi gör något för att hjälpa människor som behöver komma ut till en arbetsplats på praktik. Två av dom fem som jobbar hos oss gör det då dom först hade praktik/arbetsträning här.

Videon hittar du genom att klicka Alftaquren

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram