0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Vi sponsrar välgörenhetskonsert till förmån för barn som har det svårt.

Sedan några år tillbaka så har Nina Söderqvust tagit initiativet till att ordna en välgörenhetskonsert i Hårga som ligger mallan Bollnäs och Kilafors i Hälsingland. Detta arrangemang är ett samarbete med Hanebo Hembygdsförening som är dom som ställer upp med lokal och sköter om arrangemanget i övrigt vad gäller personal som jobbar före, under och efter själva konserten.

Nina Söderquist

Nina Söderquist

Tidigare år har pengarna som har samlats in bland annat gått till Barncancerfonden. Förra året samlades det in runt 50 000 kr och pengarna skänktes då till Childhood som är en fond grundad av Drottning Silvia. Att dom lyckas samla in så pass mycket pengar är för att dom skänker alla biljettintäkter, parkeringspengar, fikaförsäljning och att företag som exempelvis vi sponsrar så att det som behövs ex skyltarna blir gratis, ett annat företag sponsrar med affischerna o s v.

I år är Nanne Grönvall gästartist och det är till Nanne Grönvalls stiftelse som pengarna går till i år. Dom pengar som hon får in till sin stiftelse hjälper barn som har det svårt, ex mobbade, svåra hemförhållanden, skapar möjligheter för barn att få göra något roligt på sitt sommarlov även om föräldrarna inte har ekonomi till det m.m.

Nanna Grönvall

Nanna Grönvall

Den 13 juli kl 19,30 i Hårga går årets välgörenhetskonsert av stapeln. Så passa på att köpa biljetter och få en härlig kväll med mycket energi av sångarna och deras band samt bonusen att du skänker pengar till en stiftelse som gör något bra för barn som behöver lite eller mycket extra stöd. Mer information om konserten hittar du Hanebo Hembygdsförening konsert.

Skoglund Reklam har gjort skyltarna som sitter på Kilafors infartsskyltar och det är vårt bidrag till Nannes stiftelse så att fler barn ska få det lite bättre.

 

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram