0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Vi behöver förstärkning!

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som vill jobba med produktion. Tjänsten består av följande arbetsuppgifter:
· Maskinbrodyr – på kläder, väskor, handdukar m.m. Där ingår även att skapa digitala brodyrkort samt redigering av befintliga brodyrkort.
· Trycka på kläder m.m.
· Packa upp inleveranser och packa order.
· Vara behjälplig vid övrig produktion av t ex skyltar, bildekor m.m.

Du är:

· Beredd att arbeta i ett mindre företag. Det innebär att du får jobba med uppgifter av varierande karaktär förutom ordinarie arbetsuppgifter.
· Glad
· Serviceinriktad
· Nyfiken på att lära dig nya saker
Som för många andra företag idag så är ledtiderna ofta korta vilket kräver stor flexibilitet i ditt sätt att jobba och tänka. För oss är det superviktigt att du passar in med oss som redan arbetar här, så när du börjar är flexibelt men vi önskar oss en ny kollega senast till 1 september.

Vilka är vi?

Vi är ett företag som arbetar med ”allt man kan sätta en logga på”. Det kan vara allt från arbetskläder/profilkläder med tryck/brodyr på, presentreklam och give-aways till skyltar, dekaler och fordonsdekor. Skoglund Reklam är ett företag som ökar omsättningen från år till år och har för avsikt att göra så framöver med. 2018 var ett riktigt bra år för oss och vi behöver bli fler för att klara att fortsätta leverera till våra kunder på det sätt vi gör idag. Vi är idag 4 st som arbetar i företaget. Förutom det som vi gör i Skoglund Reklam så har vi även en webshop som heter företagspresent.nu www.företagspresent.nu där vi säljer presentreklam i första hand. Vi har också en verksamhet som säljer miljövänliga produkter till klasser och föreningar som heter Work4Dreams www.work4dreams.se.

Är du den vi söker?

I så fall mailar du till Madeleine Böhnke på madeleine@skrotsite.local
Vid eventuella frågor så kontaktar du Madeleine på 0278-590 891.
Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram