0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Välkommen på Fairtradefika

Välkommen in på en fika torsdag den 20 oktober!

Fairtrade challenge är en rikstäckande fikakampanj som utmanar hela Sverige att sätta fokus på varför fairtrade behövs och vilken skillnad det gör.

Självklart är vi med i utmaningen och bullar upp med både nybakta bullar och fairtrademärkta kläder från Cottover.

Fairtradefika

Vår utställning står redo inför julen för dig som vill kika lite extra på det och är laddad med fina gåvor och profilprodukter. Kom in på en kopp kaffe på torsdagen den 20 oktober mellan kl. 08.00-16.00 så berättar vi vad vi kan göra för att ditt företag ska få en extra god jul i år.

Just nu är det 365 998 anmälda att dom ska fixa runt om i Sverige på olika platser. Då detta är en dag för att uppmärksamma Fairtrade så vill dom ha in hur många som kommer till oss. Så även vi kommer redovisa hur många som kom till oss och fikade denna dag. Sedan sammanställs det med alla andra som fikar runt om i Sverige.

Kom och höj den siffran tillsammans med oss för att uppmärksamma Fairtrade.

Varmt välkommen!

 

Vad är Fairtrade?

Fairtrade är en internationell märkning som bekämpar fattigdom genom rättvis handel.

Väljer du Fairtrade-märkta produkter skapar du möjligheter till förändring. Du bidrar till att odlare och anställda, med egen kraft, kan förbättra sina arbets- och levnadsvillkor. Fairtrade är en oberoende certifiering med uttalat mål att motverka fattigdom och stärka människors inflytande och handlingskraft – med syfte att skapa förändring och utveckling.

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram