0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Vad fanns på mässan?

Många nya profilprodukter fanns på mässan.

Att åka på mässa i denna bransch är verkligen roligt. Det finns allt! Jag brukar säga att jag aldrig behöver handla någon annanstans än av mina leverantörer för att ha allt. På mässan hade jag förmånen att få prova allt från goda korvar som kommer presentförpackade till god choklad och annat godis som även den kommer presentförpackad färdiga att ge till dina kunder och medarbetare som julklapp.

Självklart besökte jag även leverantörer som säljer reklamartiklar så som kundvagnspoletter, vattenflaskor, grytunderlägg som du själv kan designa och märka med ditt företags logotype.

En riktigt snygg nyhet från en av våra leverantörer är en fleecejacka som jag själv kommer att införskaffa för att jobba i. Supersnygg.

 

Hör gärna av dig till oss så tar vi fram förslag på reklamartiklar som passar ditt företag och självklart även julklappar.

 

Min favorit efter mässan var denna lilla väska som du sätter ditt visitkort i samtidigt som den innehåller lite goids liknande nonstop. En bra gåva som gör att kunden behåller ditt kort på skrivbordet en tid framöver även om godiset tar slut fortare...

 

Visitkortsvisare med godis

 

Fleece med hel dragkedja. Finns i svart och vit.

 

Delikatesslåda med flera goda korvar i bland annat.

Matdelikatesser

 

Delikatesslåda med ost.

Ost i presentförpackning

 

Kundvagnspoletter och vattenflaskor.

Kundvagnspoletter och vattenfalskor

 

Kundvagnspoletter och shokorn

Kundvagnspoletter och skohorn

 

Silikonklocka.

Silikonklocka blå

 

Grytunderlägg som ser ut som en älg. Men det går även bra att designa din egna variant,

Grytunderlägg älg med logga

 

Plåtburk med tomtemotiv innehållande chokladpraliner eller om du hellre vill det någon annan karamell med ditt företags logotype på.

Godisburkar med chokladpraliner

 

Choklad med ditt företags logotype på. Chokladen tillverkas samma dag som den går från leverantören så den är alldelles färsk!

Choklad med företagets logotype

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram