0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Tack för bra arbete!

När man köper företag så får man ofta med personal på köpet. Ibland har man sådan tur att det är en person som har en otrolig vilja till att lära sig mer om det den gör. När jag den 1 mars 2010 köpte Skoglund Reklam i Bollnäs så hade jag sådan tur. Med i köpet så fick jag Andreas som är den hos oss som har koll på tryck, bildekor, skyltar och dekaler m.m. Det är en lättsam person som får mig att skratta dagligen. Vilket stressiga och tunga perioder underlättar otroligt mycket. Blir man serverad ett glas vatten så får man provsmaka försiktigt så det inte är salt i det eller har man mer tur socker.

Jag har en längre tid funderat på hur jag ska kunna tacka han för det jobb han gör hos oss på Skoglund Reklam men inte kommit på och fått till det rätta. Det är inte alltid som det går att betala den lön som man tycker en person är värld. Men så fick jag idéen. Andreas cyklar väldigt mycket mountainbike och han har även fått mig in på det spåret (nej, vi har inget förhållande men när man jobbar ihop så träffar man kollegorna många gånger mer än sin respektive). Så nu efter sommaren så bestämde jag att som tack för ett superbra jobb och ett grattis i förskott så skulle vi åka till Järvsö Bergscykelpark och cykla downhill en dag.

Till Andreas sa jag att vi skulle upp och helfoliera (sätta heltäckande dekaler) ett släp. Så det var han helt inställd på. Hans fru hjälpte mig att packa en väska med cykelvänliga kläder som jag hämtade upp när han hade åkt till jobbet.

På vägen upp satt Andreas och räknade på ett jobb som brådskade medan jag försökte hålla mig lugn och inte bubbla över av glädje.

facebookinlägget

Väl på plats så visade jag Andreas det inlägg jag hade skrivit på vår facebook sida. En förvånad men glad fick nu ställa om sin tanke på att helfoliera ett släp till att han skulle tillbringa en dag på en cykel i full fart ut för bergen i Järvsö.

I strålande sol fick vi cykla tillsammans, prata och umgås. Det är en dag jag sent kommer att glömma. Det är en förmån att kunna göra en sån här sak för en anställd som har ställt upp på det sätt som han har gjort. Tack Andreas för dom år vi har arbetat tillsammans och jag hoppas att det blir fler och ett stort grattis i förskott. Jag vill också tacka dig för att du ger mig en klapp på axeln för saker du tycker jag gör bra. Det är inte ofta vi som ägare eller chefer får höra det av våra anställda men det värmer oerhört mycket, TACK!

 

Två nöjda cyklister

/Madeleine Böhnke

ägare/säljare på Skoglund Reklam

 

 

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram