0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Skoglund Reklam köper upp Järvsö Brodyr

Skoglund Reklam i Bollnäs med ägaren Madeleine Böhnke har nu köpt Järvsö Brodyr.  Skoglund Reklam har 2/3 av sina kunder i Bollnäs och den sista tredjedelen spritt över landet. Järvsö Brodyr har majoriteten av sin kundstock i Järvsö och Ljusdal, men även dom har kunder utspridda i Sverige och även några utanför dom svenska gränserna.

-Skoglund Reklam har samarbetat med Järvsö Brodyr och har gjort tryck åt dom så en sammanslagning kändes helt rätt. Järvsö Brodyr har hög service och är måna om sina kunder så som även vi jobbar. Det gör att jag känner mig trygg med sammanslagningen, säger Madeleine Böhnke.

-Vi är idag många små i denna bransch och det finns flera fördelar med att slå ihop företagen. Genom en större kundgrupp så kan vi få ett effektivare sätt att arbeta och genom att fler kan samma arbetsuppgifter blir vi mindre sårbara. För Järvsö Brodyrs kunder så blir även fördelen att vi nu kan erbjuda bildekor, skyltar, dekaler och annat inom storprint. För Skoglund Reklams kunder innebär det att vi nu kommer att brodera själva åt våra kunder istället för som innan att leja bort det jobbet. Vilket gör att vi kan ytterligare höja servicegraden och korta leveranstiderna till våra kunder, säger Madeleine Böhnke

Leila Harmsund, som har varit en av delägarna i Järvsö Brodyr sedan starten 1994, kommer att arbeta vidare med samma arbetsuppgifter som innan vilka har varit att ansvara för brodyren och hjälpa dom kunderna som hon sköter idag.  Christer Harmsund som är en av säljarna av Järvsöbrodyr kommer att jobba vidare med sitt andra företag men även vara behjälplig vid behov åt Skoglund Reklam.

Skoglund Reklam har sedan tidigare fyra medarbetare. Så med Leila och en nyrekrytering blir det nu totalt 6 anställda i bolaget.

Verksamheten kommer tillsvidare bli kvar i Nor utanför Järvsö där Järvsö Brodyr håller till idag.

-Framtiden får visa om det blir köp av fler företag framöver. Ingenting är omöjligt, säger Madeleine Böhnke.

 

Madeleine Böhnke

VD/säljare

0278-590 891

madeleine@skrotsite.local

www.skoglundreklam.se

www.företagspresent.nu

 

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram