0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Säkerställa fabrikerna som producerar

Vi samarbetar med många olika företag. Sandryds är våra största leverantörer vad gäller basplagg så som t-shirt, piké, collegetröjor, huvjackor m.m. Förutom att dom har snygga saker, bra kvalité och mycket trevlig  och hjälpsam personal så jobbar dom aktivt med att det ska vara bra villkor och bra säkerhet i fabrikerna som producerar kläderna. Idag kom en uppdatering från Sandryds på det jobb dom gör som många glömmer bort och är så viktigt.  Dom skrev följande:

"Under våren o sommaren har det varit fullt fokus på arbetet med Accordet. Alltså det arbetet med att inspektera o säkra fabriker i Bangladesh gällande el, brand o byggnad. Det är 184 företag runt om i Europa som har signerat detta Accord och det berör ca 1600 fabriker. Idag är ca 1100 av dessa inspekterade. Under Juni deltog vi i en inspektion på plats vilket var mycket intressant. Efter juni har arbetet med att sammanställa rapporter och därefter en CAP ( corrective action plan) pågåtts o diskuterats med alla berörda. Förra veckan var vi plats i Dhaka igen för att lägga upp en plan för förbättrings arbetet för den fabrik vi har blivit tilldelade ansvar för. Vi fick även en chans att besöka Accord kontoret på plats i Dhaka för en lägesrapport.
Imorgon bär det av till Amsterdam för ett nytt möte med alla "brands" som har signerat. Då får man chans att diskutera fram lösningar o höra hur andra har attackerat de problem/möjligheter man ställs inför i detta arbete."

Vi värdesätter det arbete som Sandryds och våra andra leverantörer gör för att säkerställa en bra produktion. Vi samarbetar samarbetar med sådan som håller koll och regelbundet kollar upp sina producenter så att tillverkningen sker på ett bra sätt som vi kan ställa oss bakom.

 

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram