0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Presentreklam - hur ska jag tänka?

Många hör av sig och vill ha tips på bra presentreklam. Bra presentreklam är olika från företag till företag. En hantverkare som vill ha nya kunder så kan en disktrasa med ett budskap vara ett alternativ att dela ut i ett bostadsområde eller till grannarna i det hus som dom jobbar i då. Jag tror nämligen att dom flesta kommer att tycka att det var en kul grej som man sedan använder en tid framåt. Ett företag som vänder sig till privatpersoner kan köpa kundvagnspoletter och stoppa i kundvagnarna utanför den butik i vilket område man söker nya kunder. Metall eller plast? Det beror på vad ditt företag gör tycker jag. Vilken känsla vill du förmedla? Vilket material ligger närmast det du gör?

Allt är beroende på vem du vill nå och var du vill nå kunden.

http://plastprint.se/ImageResizer.aspx?image=http%3a%2f%2fonline.plastprint.se%2fmedia%2fimages%2f31610-1.jpg&DesiredWidth=500&DesiredHeight=-1&Scale=True&PreserveAspectRatio=True&Crop=False&CropX=0&CropY=0&Quality=90&ScaleMaxPercent=100&CacheType=1&CacheKey=31610-1.jpg&TempPath=upload/temp&ExpiresAfter=86400

Kundvagnspollett 5:an kan fås med ditt företags logga präglad så klart.

Kundvagnspollett

 

Så frågor som jag ställer till dom som hör av sig är följande:

* Vem är din kund? Ålder, intresse, kön m.m.?

* Vad gör ditt företag? Finns det en artikel som matchar det ni gör. Ex säljer du metallprodukter så passar en kundvagnspoletts femma i metall bättre än en i plast.

*När ska presentreklamen användas? För ett event, mässa eller annat tillfälle?

* Vad är syftet med gåvan? Vill du nå nya kunder? Vill du visa din uppskattning till en befintlig kund?

* Är det en vad jag kallar en "gödselvara" (så som att många ska få med sig något vid ett besök hos er) eller är det bara till utvalda?

* Vad får gåvan kosta per styck?

Fundera gärna lite och vill du ha tips på presentreklam så hör av dig så ska jag guida dig till ett alternativ som både du och dina kunder kommer att uppskatta.

 

 

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram