0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Nu laddar vi inför hösten!

Nu är all personal tillbaka och full av energi.

Nu har vi på Skoglund Reklam haft vår semester i omgångar men nu är vi tillbaka i full styrka. Det innebär att Nettan trycker kläder och Andreas fixar skyltar och bildekor. Maria håller koll på att papperna är iordning och jag börjar kontakta företag för att hitta nya kunder att serva.

Just nu har vi även en extra hjälp som håller på att tanka vår kommande webbshop. Det kommera att dröja ett tag till innan det är klart men vi är nu på gång! Det ska bli spännande att se vad den satsningen ger. Vi får idag kunder tack vare vår hemsida så förhoppningsvis kan det ge ytterligare affärer med en webbshop.

Onsdag och torsdag åker Andreas och jag till Jönköping på mässa för att se vad det kommer för roliga nyheter i branschen. Trot eller ej men det är dags för att fundera på julklappar till personalen. Förutom gåvokort så finns det många andra förslag. Välkommen att kontakta oss för tips.

 

/Madeleine Böhnke

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram