0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Kundunik webshop

Tack vare vår nya webshop om du hittar på företagspresent.nu så kan vi nu erbjuda stora som små kunder en egen inloggning där kunden själv väljer vika produkter som ska finnas med.

Vi har idag flera företag som vi har webshopar till där vi tillsammans med kunden har tagit fram det sortiment som kunden handlar regelbundet och som dom vill kunna beställa på ett enkelt och smidigt sätt.

Det finns flera fördelar för dig som kund att jobba med en webshop för dina kläder och presentreklam. Det är lätt att beställa och du får en bra överblick över vilka produkter som företaget har bestämt att ni ska ha. Om det börjar ny personal som ska ta om hand inköpen så får denna person en inloggning och kan då snabbt och enkelt ta över arbetsuppgiften från den som har skött beställningarna innan.

Det fungerar så här:

  • Vi kommer överens om vilket sortiment som ska finnas att beställa för just ditt företag. Det kan vara både arbetskläder och presentreklam. Du väljer helt själv. Märkningen av produkterna med ex tryck el brodyr bestämmer vi också i förväg hur det ska se ut.
  • Dom som ska kunna beställa får en egen inloggning till butiken för att kunna lägga sina ordrar.
  • Personen loggar in i butiken och endast det sortiment som vi har gjort upp om visas.
  • Väl inne så beställer du det du ska ha, du väljer produkt, ev färg, storlek och antal.
  • När du har valt dom artiklar som du vill beställa så trycker du på kassan och där på skicka order och vi levererar efter överenskommelse.

Låter det som något som du skulle vilja ha även för ditt företag så är du välkommen att kontakta Madeleine. Henne når du på madeleine@skrotsite.local eller 0278-590 891.

 

 

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram