0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Kläder som är ekologiskt märkta - Cottover

Nu har det kommit en ny kollektion som har tagits fram med hänsyn till miljön. Denna kollektion är en start på en stor satsning från en av våra leverantörer för att värna om att inte belasta vår jord mer än nödvändigt. Cottover heter det nya märket och ingår i New Wave Group.

För att se det sortiment som inleder denna satsning på kläder som belastar miljön mindre så kan du besöka Cottovers hemsida. Klicka här

Cottover - miljöcertifierade bomullskläder

Cottover - miljöcertifierade kläder

Cottovers kläder är certifierad enligt Fairtrade, Svanen, GOTS och oeko-tex. Vad innebär då dessa certifieringar? Här är en kort sammanfattning. För mer information om dom  olika certiferingar så kan du besöka Cottovers hemsida Klicka här

Fairtrade - upprättar kriterier för högre löner och minimipris som alltid överstiger kostnaden för en hållbar produktion.

Svanen - är Nordens officiella miljömärke och drivs i uppdrag av regeringen utan vinstintresse. Svanen är tänkt att hjälpa konsumenten att välja den produkt som är mest miljövänlig på marknaden.

GOTS - märkning på kläder visar på hänsynstagande både ur sociala och miljömässiga krav. Kraven omfattar alla stegen i produktion, från odling till färdig produkt.

Oeko-tex - är en världsomspännande hälsomärkning för textila råvaror och kläder. Märket garanterar att den färdiga produkten inte innehåller några skadliga ämnen som kan orsaka allergiska besvär eller andra hälsoproblem.

Välkommen att kontakta oss för en offert på kläder som tar hänsyn till miljön.

 

 

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram