0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Gåvokort - hur funkar det?

Nu närmar vi oss den period som för många inköpare av presentreklam innebär julklappsfunderingar. Vad ska företaget ge sina anställda i julklapp i år?

De senaste åren har utvecklingen helt klart gått mot gåvokort. När dessa dessutom har utvecklats så finns idag ett brett utbud av artiklar att välja på men även en möjlighet att bidra till välgörenhet. En given succé.

En av storsäljarna på gåvokort är de som innehåller en bok eller bok och gåva från Leif Mannerström. Mottagren får alltså både kort och bok samt får välja en gåva på nätet som skickas hem. Flertalet artiklar är framtagna av Mannerström själv. Det gör att kvalitén på de val som ges är mycket hög.

Gåvokort Leif Mannerström

Vanliga frågor:

Vi vill ha företagets logotype på gåvokorten, går det att få?
Ja visst!. Kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Hur fungerar ett gåvokort?
Beroende på vilket gåvokort du väljer så kommer gåvokortet antingen i ett kuvert eller tillsammans med en gåva som du har valt i samband med ditt köp av gåvokort. När personen som sedan fått sitt gåvokort så finns där en hemsideadress som personen går in på. Där väljer personen sedan den gåvan den önskar och uppger den kod som står på kortet. Inom några dagar skickas gåvan hem till mottagaren.

Varför ska jag betala frakt för varje gåva?
Du betalar en frakt som varierar mellan 65-80 kr/gåvokort du köper. Detta är för att betala för att gåvan ska skickas hem till den anställda. Även om flera beställer samtidigt så betalas alltid frakten vid tillfället då gåvokorten köps av den som ska ge bort kortet.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar på gåvokort eller andra julklappar.

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram