0278-590 890 – För personlig service

0278-590 890 – För personlig service

Frukost för företagare 9 oktober

Nu är det dax igen att träffa och nätverka med andra företagare.

Det är bra att träffa andra företagare och utbyta tjänster och erfarenheter. Därför drog jag tillsammans med Företagsringen igång frukostnätverksmöten för företagare.

 

Vi träffas andra tisdagen i månaden på Scandic hotell i Bollnäs kl 7,30-8,30. Vi börjar med att äta frukost och prata med våra bordsgrannar. När klockan blir 8,00 så får de som på förhand anmält eller som säger till samma dag berätta om sitt företag i ca 5-7 minuter.

 

För dom som har möjlighet att stanna mellan 8,30-9,00 så kommer Emeli Ekblad från P.I.I.K Form och Design att hålla en workshop om marknadsföring och webshop.

 

Syftet med dessa frukostträffar är att träffa andra som man kan ha nytta av eller att dom har nytta av det du jobbar med. Det ska ge mer affärer!

 

Scandic sponsrar oss med lokalen och du betalar själv för din frukost. Ingen föranmälan krävs utan det är bara att komma till Scandic på tisdag den 9 oktober.

 

Välkommen!

 

/Madeleine Böhnke

Copyright © 2020
Skoglund Reklam AB
Styrelsens säte: Bollnäs
Kontakta oss
Öppettider
Vardagar 08–16
Industrigatan 14
821 41 Bollnäs
clock-ophonelocation-arrowcartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram